O nama

Informa 2005 doo je privredno društvo za vođenje poslovnih knjiga i poresko savetovanje sa dugogodišnjim iskustvom. Danas broji 9 zaposlenih radnika i oko 80 klijenata.

Naši klijenti su mikro i mala privredna društva iz raznih oblasti, kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Trudimo se da prema svim klijentima imamo fer poslovni i ljudski odnos. U skladu sa tim, veliki akcenat stavljamo na dobre ljudske odnose i poslovne običaje.

Svesni smo da su našim klijentma neophodni pouzdani poreski i finansijski saveti, te stoga neprestano radimo na obrazovanju i usavršavanju. Posedujemo veliki broj stručne literature, pretplatnici smo nekoliko različitih časopisa iz oblasti računovodstva i poreskih propisa, a naši zaposleni su redovni posetioci seminara i savetovanja.

Pružamo potpunu podršku Vašem poslovanju, ne samo u računovodstvenom i poreskom smislu, već i iz drugih oblasti. Imamo uspostavljenu saradnju sa advokatskom kacelarijom koja nam pomaže u rešavanju nastalih pravnih situacija. Za tri decenije poslovanja koliko se bavimo ovim poslom, razvili smo veoma dobru saradnju sa svim državnim institucijama u gradu, koje naš rad uvažavaju i cene.

Izveštavamo klijente o njihovom poslovanju na srpskom i na engleskom jeziku.

Strane kompanije upoznajemo sa okruženjem i poslovnim pravilima u Srbiji.

Uvek smo tu da Vas posavetujemo i na vreme upozorimo ukoliko finansijski parametri Vašeg poslovanja nisu u optimalnim granicama.

Znanje, kvalitet, ljubaznost i dugogodišnje iskustvo su temelj naših vrednosti koji želimo da zauvek traju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *